dilluns, 20 d’abril del 2020

JA HEM TORNAT!



Bon dia a tots i a totes!
Com han anat aquestes vacances? Esper que hagueu pogut descansar, fer panades, menjar crespells, jugar, llegir, ballar, cantar, imaginar i crear moltes coses.
Abans de començar amb les tasques, vos hem d'informar que l'horari que seguirem aquest trimestre serà una mica més curt, i serà el mateix per als dos cursos, 5è A i 5è B:

Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
CATALÀ
MATEMÀTIQUES
SOCIALS
RELIGIÓ/VALORS
MATEMÀTIQUES
ANGLÈS
E.F.
PROJECTE
CATALÀ
NATURALS
PLÀSTICA
CASTELLÀ

MÚSICA
CASTELLÀ

Així que... anem a començar!
Una aferrada i molts ànims!
Aina Maria i Sebastià 


Aquesta és la tasca per avui dilluns:

CATALÀ:Fer títol-portada "TERCER TRIMESTRE" al quadern de català a pàgina nova.
Unitat 6. Competència lectora: Un robatori a l'espai (pàgs. 84-85). Fer activitats 2, 3, 4, 5, 7, 9, 11 i 12 de pàg. 86 al quadern de català. 
(entrega màxima dijous 23)

ANGLÈS:Snappet Unitat 1, 2 i 3 English repàs (mirau títol, ha de posar REPÀS). Anant treballant durant el trimestre vocabulari en anglès a: https://www.gamestolearnenglish.com/fast-vocab/

PLÀSTICA: Ja que no tots teniu el mateix material a casa us faig una proposta creativa. Aquestes cares tenen idees dins el seu cap.
(-->veure imatges adjuntes<--) . Triau una de les cares i decorau-la fent un collage (veure imatges d’exemple). Podeu imprimir-les, copiar-les a un full, inventar una cara nova, dibuixar-te a tu mateix  podries fer-te una foto, imprimir-la i dibuixar els teus pensaments). Pots emprar el material que vulguis: retalls de revistes, papers de colors, botons, pasta de sopa (fideus, macarrons…), llenties, ciurons… Sigues atrevit! Teniu 1 setmana per enviar-me la foto amb el treball ( fins dilluns 27 d’abril).





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada