divendres, 3 d’abril del 2020

FEINA PER FER DILLUNS 6 D'ABRIL

Bon dia a tothom,
Aquests són els deures que haureu d'anar fent a partir de dilluns segons l'horari de cada curs. 
Sabeu que heu d'esperar fins dilluns, només anau acabant allò que encara teniu d'aquesta setmana.
Ànims que ja acabam, descansau i passau un bon cap de setmana.

5èA

MATEMÀTIQUES: Fer un nou repte. Teniu de temps fins dimecres.
CASTELLANO: Como ya habéis terminado de leer “La abuela ganster”, podríais contestar el cuestionario (ficha de lectura) en vuestro cuaderno o en un documento tipo Word (documento de texto), así practicamos un poco.También podéis terminar las tareas pendientes en Snappet. Tenéis de plazo hasta el miércoles 8 de abril a las 23.59.
E.F.:(Suggeriment) Fer rutines d’escalfament i estiraments.9 minuts de carrera continua, si és possible Després podeu afegir algunes de les propostes que he penjat al blog de cinquè (ball, E.F. a casa o ioga per a nins)


5èB


PROJECTE: (ho podeu anar fent durant tota la setmana), ja teniu penjat a aquest enllaç, l’entrevista a l'actriu MARIA BAUÇÀ. 
 Clicau aquí --> VÍDEO DE L'ENTREVISTA 

Primera tasca: Ara la vostra feina serà mirar tota l’entrevista i estar ben atents a quan arribin les vostres preguntes, ja que a un full nou haureu d‘escriure la resposta que vos diu l’actriu. (si la resposta és molt llarga, podeu fer-ne un resum). 
 ATENCIÓ: Hi ha preguntes que molts heu repetit, així que na MARIA BAUÇÀ només ha respost una vegada aquestes preguntes repetides, això significa que haureu d’estar ben atents a les preguntes que va contestant l’actriu i escriure les vostres respostes. 

La segona tasca de projecte serà escriure una llista amb les coses que heu après que no sabíeu sobre el món del cinema i del teatre i que ens servirà per poder fer el curtmetratge més endavant. Podeu posar de títol: COSES QUE NO SABIA DEL MÓN DEL TEATRE, CINE I TELEVISIÓ.


CASTELLANO: puesto que ya habéis terminado de leer “La abuela ganster”, podríais contestar el cuestionario (DOCUMENTO ADJUNTO) en vuestro cuaderno o en un documento tipo Word (documento de texto), así practicamos un poco.También podéis terminar las tareas pendientes en Snappet. Tenéis de plazo hasta el miércoles 8 de abril.

MATEMÀTIQUES: Resoldre el repte 3 (DOCUMENT ADJUNT). Ho podeu fer matemàticament, amb un dibuix o un esquema… com us vagi millor. També anau acabant la feina endarrerida a Snappet (aquells que en tenguin).
Teniu de plaç fins dimecres 8 d’abril a les 23:59.


E.F.: Fer rutines d’escalfament i estiraments.9 minuts de carrera continua, si és possible Després podeu afegir algunes de les propostes que he penjat al blog de cinquè (ball, E.F. a casa o ioga per a nins)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada