divendres, 24 d’abril del 2020

FEINA PER DILLUNS 27 D'ABRIL

Bon dia a tothom,
Ja hem superat la primera setmana del tercer trimestre. Vos hem de dir, que estau fent molt bona feina, i cada dia ens sorpreneu més. Hi ha alumnes que ja s'atreveixen a utilitzar programes com el WORD, POWER POINT, PAINT, ENVIAR CORREUS, etc.
I és que, aquest confinament ens està donant una gran lliçó:
De totes les situacions en podem treure una part bona. Cada situació nova que ens passi a la nostra vida ens farà més forts, més madurs i més creatius.
A continuació vos pas la feina per fer DILLUNS 27 D'ABRIL.
Recordau que els cap de setmanes són per descansar, no heu de fer cap feina, deixau les feines endarrerides per fer a partir del dilluns, entesos?
Que passeu un bon cap de setmana!
Un aferrada.
Aina M. i Sebastià.


ANGLÈS: Mirar el vídeo “ No roses for Harry” VIDEO  i fer fitxa de comprensió enviada per Dinantia.

CATALÀ: Activitat comprensió oral. Visualitza i escolta amb atenció el següent video
Respon les següents preguntes al teu quadern:
a) Segons el Dr. W, què és l’electricitat?
b) Com es produeix un llamp? És un element de la naturalesa?
c) Què i qui va fer possible que a les cases hi hagués llum d’energia elèctrica?
d) Enumera diferents fonts d’energia.
e) Intenta memoritzar 10 dels aparells que s’anomenen com a exemples d’utilització d’energia elèctrica. Després escriu-los sense haver de consultar més el video.
(entrega fins dijous 30)

*Maria B: pàg 16 ( escriu frases emprant el nom de les fruites) i pàg 17( escriu una frase llarga o un petit text on surtin les tres paraules de l’exercici). També pot veure el video, però no cal fer les preguntes.

PLÀSTICA: Aquesta setmana us propòs fer una dibuix amb sorpresa (veure les imatges de mostra). El primer que heu de fer és dividir el full en 4 parts iguals (emprau la regla, han de ser  tots iguals, això ja ho sabem fer) i dedicar les 2 parts centrals per fer el dibuix amagat. Podeu fer el disseny que volgueu (endavant aquesta imaginació) o copiar-ne qualcun dels exemples.
(entrega fins dilluns 8 de maig)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada