dijous, 26 de març del 2020

FEINA PER DIVENDRES 27 DE MARÇ

Bon dia a tothom,
En primer lloc donar les GRÀCIES a les vostres famílies per ajudar-vos aquests dies i fer-nos arribar les vostres feines. Sou part molt important en l'educació dels vostres fills i vos agraïm moltíssim l'esforç diari que estau fent per facilitar la nostra tasca docent.
 Dit això, aquesta és la feina que cada grup ha d'anar fent el divendres, 27 de març respecte al seu horari.

5è A

CATALÀ: Snappet: Pla de lliçons- Acabar Unitat 1→ exercicis 1 de comprensió lectora i 7 de l’accentuació. També acabar Unitat 5 → exercicis 9 de l’adjectiu 
*Maria B: pàgines 105 ( fer frases),106 i 107.

NATURALS:Acabar activitats de les fitxes de feina de l’aparell circulatori.
Fer mapa mental o conceptual de l’aparell circulatori.


5è B

Abans d'enviar-vos les tasques de divendres, tenc una sorpresa per voltros:

Com sabeu aquest curs, el projecte que estam treballant és el Cinema. A classe ja hem investigat distints aspectes, tals com el funcionament i la producció d’una pel·lícula. 

Així que, ara anirem una passa més endavant, i és que tenim la sort de poder fer una entrevista a una actriu professional. Ella és na Maria Bauçà, ha treballat a distintes obres de teatre, sèries de televisió, pel·lícules i curtmetratges, a més també actualment és professora de l’ESADIB (Escola d’Art Dramàtic de les Illes Balears). 

És per tant, la vostra hora de poder demanar tots els dubtes i inquietuds que tingueu en quant al món del cinema, teatre, televisió... 

Durant aquest divendres i cap setmana podeu pensar i escriure dues o tres preguntes que li voleu fer, i ella durant la setmana que ve farà un vídeo contestant a totes les preguntes.   Penseu en fer preguntes molt interessants i que vos puguin resoldre dubtes per al vostre projecte, o resoldre preguntes que sempre vos havíeu demanat sobre la vida dels actors.

Les dues o tres preguntes, les heu d’enviar abans de dilluns 30 de març per escrit al meu correu: sllabresmulet@educaib.eu

Vos pas un enllaç per poder veure el seu “videobook”, així la veureu en vídeo:


https://youtu.be/_w8dQUDncfM?t=31 


La tasca per demà divendres és: 


CATALÀ: Snappet: Llengua catalana 5è → Pla de lliçons → Extralessons → 6. Ortografia l’essa sonora.

ANGLÈS: Snappet Unit 4, lesson 1. Watch the video Minibeasts. 


PROJECTE: Coneixem a una actriu professional. Preparar dues o tres preguntes que us agradaria fer a l'actriu Maria Bauçà.

Una abraçada i fins demà,
Aina M. i Sebastià

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada