dilluns, 16 de març del 2020

ANEM PER FEINA DES DE CASA!!

Bon dia nins i nines, 
Començam una nova manera de fer feina. És un nou repte per a tots, però el superarem tots junts amb treball, esforç i entusiasme.
Aquestes són una sèrie de recomanacions que hauríeu de tenir en compte per a poder dur endavant amb garanties la feina d'aquests propers dies.

1. Organitza bé el teu horari per a cada dia. Procura seguir l’horari que tens com si estiguessis a classe (ex: ara me toca mates, faig mates, després tenc català, faig català, etc).
2. Intenta fer la feina de cada assignatura durant només una hora, com indica l’horari. Després de cada hora de feina, pots descansar uns quinze minuts, ves al bany, t’aixeques i passeges per casa, aprofita a mitjan dematí per berenar, etc.
3. Aprofita bé el temps en aquella hora de treball, sinó pensa que serà com a escola, el que no acabis ara te quedarà com a “deures” i ens has de mostrar la teva feina.
4. Quan ens hagis d’enviar la feina , ja sigui foto o per drive, pensa que la foto o el document ha de tenir un nom/títol (ex: català dilluns, resum castellà dimecres, problemes mates dilluns, etc.).
5. Recorda les normes de quadern , ja sigui fet a mà com en document de drive:
- posar data
- títol, núm. de pàg.
- copiar inicis d’enunciats
- text que s’hagi de copiar en bolígraf i respostes a llapis (si ho feis al quadern, a mà)
- important netedat i claredat
6. Procura que les fotos estiguin ben enfocades per a què poguem entendre el que ens envies.
7. Súuper important netedat i claredat . Si hi ha texts o nombres que no s’entenen, ja saps que no ho corregim i és punt negatiu per tu.
8. Recorda que tota la tasca que fas i envies és avaluable, és a dir, compta per nota del segon trimestre.
9. Qualsevol dubte estam aquí tot el dematí per a tu, igual que a classe. No passis gens de pena, intenta fer el millor que puguis.

TU POTS, ENDAVANT.
💪😘

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada