dimarts, 12 de maig del 2020

TASCA PER DIMECRES, 13 DE MAIG

Hello a tothom!
Com que teniu uns tutors molt guais, vos hem preparat unes feines per demà super interessants. Segur que ja vos fa ganes de continuar fent cosetes relacionades amb Missió Alba. 
D'aquí poc reanudarem aquesta tasca. De moment, ens engrescarem a fer algunes activitats relacionades amb el Sincotró Alba. Esperam que ho passeu d'allò més bé!
Endavant,
Sebastià i Aina M.

Alertau, que de projecte teniu feines diferents.


SOCIALS/NATURALS:
1. Veure el video sobre mètode científic: Ciència Animada. Episodi 1. El Mètode Científic. 
2. Llegir el conte La Laura i en Joan en una recerca accelerada (està en català i en anglès, podeu llegir en la llengua que volgueu)→Després anar al següent enllaç (hi trobareu un resum del conte i unes activitats interactives).La Laura i en Joan en una recerca accelerada
 3.Per fer les activitats clicau sobre els nombres de la fila d’adalt.
 4.Algunes activitats tenen experiments de llum (passau el ratolí per sobre dels enunciants i veureu si vos envia a una altra pàgina per a fer l’experiment). Els experiments són voluntaris
 5.Les dues darreres activitats són un resum del que heu après (ens enviau una foto una vegada les tengueu fetes)
6. Teniu de temps per fer-ho tot (llegir, activitats i experiments) fins dia 27 de maig.
Anau enviant fotos dels experiments, no espereu al darrer moment.Aquesta feina s’ha de fer durant les tres properes classes de naturals (13, 20 i 27 de maig)

PROJECTE:
5èA:

Lliurar projecte acabat

5èB:

PROJECTE: Re-enganxam amb el projecte. ELABORACIÓ DEL GUIÓ DEL CURTMETRATGE 
En resum, el curtmetratge serà de comèdia, i anirà d’una espècie de cadena de cridades telefòniques on es confondrà la informació. Elaborarem el guió durant aquestes dues setmanes, alumne per alumne, veureu que la primera alumna serà na Marina Torres. Quan ella ho tengui jo enviaré un correu al següent que ha d’anar fent la seva part. 
El guió ho farem a través del Google Docs GUIÓ 

Si queden dubtes el dijous a la videocridada els solucionarem.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada